Béda antarané révisi "1374"

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: nah:1374)
c (bot Mengubah: mr:इ.स. १३७४)
[[lt:XIV amžiaus 8-as dešimtmetis#1374]]
[[mk:1374]]
[[mr:.स. १३७४]]
[[ms:1374]]
[[nah:1374]]
10.768

besutan