OMT5500

Gabung 21 Juni 2012
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Ejs-80 ngalih kaca Panganggo:Marcello Gianola menyang Panganggo:OMT5500: Otomatis ngalih kaca nalika ngganti jeneng panganggo "Marcello Gianola" dadi "OMT5500"
c (Xeno mindhahaké kaca Panganggo:Marce79 nèng Panganggo:Marcello Gianola: Automatically moved page while renaming the user "Marce79" to "Marcello Gianola")
c (Ejs-80 ngalih kaca Panganggo:Marcello Gianola menyang Panganggo:OMT5500: Otomatis ngalih kaca nalika ngganti jeneng panganggo "Marcello Gianola" dadi "OMT5500")
8

besutan