Béda antarané révisi "Soekarno"

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Visual corr.
c (owahan)
(Visual corr.)
[[Gambar:Presiden Sukarno.jpg|pus|150px|Presiden RI Soekarno]]
== Prakata ==
'''Ir. Soekarno''' utawa umum diundang '''Bung Karno''' kuwe presiden pertama Indonesia. Dheweke diganti Jend. [[Soeharto]].
 
== Prakata ==
 
== Deleng Uga ==
54

besutan