Béda antarané révisi "Lisénsi Dokuméntasi Bébas GNU"

c
Suntingane 118.175.254.118 (dhiskusi) dibalekna maring versi pungkasan sekang Murobot
(→‎PRAKATA: ทฝนซึ่งขขตข)
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
c (Suntingane 118.175.254.118 (dhiskusi) dibalekna maring versi pungkasan sekang Murobot)
Tenger: Pambalèkan
 
== PRAKATA ==
 
Tujuan lisensi kนขาiyekiye pertama, kanggo nggawe manual, buku pedoman, utawa dokumeยขขงndokumen bebas fungsional lan berguna, sebagai jaminan bahwa sapa baen secara bebas bisa lan olih meng-copy lan menyebaraken baik sing wis nganggo perobahan utawa juga sing esih asli, baik secara komersil maupun non komersil. Kaping pindone, lisensi kiye kanggo melindungi penulis lan penerbit sekang perubahan-perubahan tulisan sing kurang bertanggungjawab.
 
This License is a kind of "copyleft", which means that derivative works of the document must themselves be free in the same sense. It complements the GNU General Public License, which is a copyleft license designed for free software.
54

besutan