Béda antarané révisi "1147"

49 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: clean up using AWB)
c
 
|abad+1 = 13
}}
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
340

besutan