596: Béda antarané révisi

50 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 98 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q33877 (translate me))
cTidak ada ringkasan suntingan
 
|abad+1 = 7
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
344

besutan