Béda antarané révisi "1177"

50 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Migrating 103 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19694 (translate me))
c (kosmetik)
 
|abad+1 = 13
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*