Béda antarané révisi "Bumi"

13 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
c (kosmetik)
== Prakata ==
Bumi kuwe [[planet]] sing dipanggoni awake dhewek kiye yakuwe planet nomer telu nang sistem [[Tata Surya]] dhewek. Planet bumi kuwe dibungkus lapisan [[atmosfer]] kanggo ngelindungi bumi sekang [[radiasi angkasa]], [[awan srengenge]] uga sinar-sinat tinentu sekang [[srengenge]] sing bisa mbahayani.
 
== Sejarah ==
 
== Geologi ==
{{Tata Surya}}
 
[[Kategori:Bumi| ]]
[[Kategori:Astronomi]]
[[Kategori:Geologi]]
[[Kategori:Planet]]
[[Kategori:Bumi]]