Béda antarané révisi "1711"

50 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Migrating 124 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6866 (translate me))
c (kosmetik)
 
|abad+1 = 19
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*