Béda antarané révisi "Wonosari, Gunung Kidul"

27 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: Menghapus templat mati using AWB
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4199800 (translate me))
c (→‎top: Menghapus templat mati using AWB)
 
'''Wonosari''' kuwe salah siji [[kecamatan]] nang [[{{lcfirst:Kabupaten Gunung Kidul}}]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]], [[Indonesia]].
 
{{Kabupaten Gunung Kidul}}
 
{{kecamatan-stub}}
1.642

besutan