Béda antarané révisi "1939"

50 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
kosmetik
c (wikidata interwiki)
c (kosmetik)
 
|abad+1 = 21
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*