Béda antarané révisi "860"

50 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 103 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24714 (translate me))
c
 
|abad+1 = 10
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
340

besutan