Béda antarané révisi "132"

12 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: nah:132
c (bot Menambah: br, or Mengubah: he, hr)
c (bot Menambah: nah:132)
[[lmo:132]]
[[ms:132]]
[[nah:132]]
[[nap:132]]
[[nl:132]]
16.093

besutan