Béda antarané révisi "Wiracarita"

534 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Mbatalna revisi 208361 sekang 182.0.197.157 (dopokan)
(Ngothongaké kaca)
Tenger: Ngothongaké Besutan punsel Besutan wèb punsèl
(Mbatalna revisi 208361 sekang 182.0.197.157 (dopokan))
Tenger: Pawurungan
 
'''Wiracarita''' ([[Basa Sansekerta|Sansekerta]]: वीरचरित) atawa uga disebut '''epos''' kuwe karya sastra tradisional sing nyritakna kisah kepahlawanan (''wira'' artine pahlawan lan ''carita'' artine cerita/kisah). Epos kiye sering dinyatakna nganggo bentuk syair.
 
Conto epos sing kondang antarane yakuwe [[Ramayana]], [[Mahabharata]], [[Illiad]], [[Odisseus]], [[La Chanson de Roland]], [[La Galigo]], lan [[Hikayat Hang Tuah]].
 
{{Mahabharata}}
{{sastra-stub}}
 
[[Kategori:Wiracarita| Wiracarita]]
[[Kategori:Sastra]]