Béda antarané révisi "Museum"

89 bèt wis ditambahake ,  2 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 98 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q33506 (translate me))
 
[[File:Tan Sri Datuk Chang Joo Chiang Museum and Art Gallery.jpg|thumb|Museum]]
Museum kuwe gedhung/bangunan kanggo nyimpen patilasan utawa barang kang ngandhut [[sejarah]]. Ing jaman saiki, akeh uga museum kang nyimpen barang-barang kontemporer, ora mung sing kuna banget.
 
'''Museum''' kuwe gedhung/bangunan kanggo nyimpen patilasan utawa barang kang ngandhut [[sejarah]]. Ing jaman saiki, akeh uga museum kang nyimpen barang-barang kontemporer, ora mung sing kuna banget.
[[Kategori:Museum]]
 
[[Kategori:Museum| ]]
[[Kategori:Arkeologi]]
30

besutan