Béda antarané révisi "1127"

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: vls:1127)
c (bot Mengubah: mr:इ.स. ११२७)
[[lt:XII amžiaus 3-as dešimtmetis#1127]]
[[mk:1127]]
[[mr:.स. ११२७]]
[[ms:1127]]
[[nap:1127]]
10.768

besutan