Béda antarané révisi "1837"

50 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 139 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7608 (translate me))
c
 
|abad+1 = 20
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
340

besutan