Béda antarané révisi "1503"

50 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 116 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q6141 (translate me))
c
 
|abad+1 = 17
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
338

besutan