Béda antarané révisi "968"

50 bèt wis dibusak ,  7 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 104 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q23918 (translate me))
c
 
|abad+1 = 11
}}
 
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
319

besutan