Béda antarané révisi "144"

49 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: clean up using AWB)
c
 
|abad+1 = 3
}}
 
== Prastawa ==
*
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
340

besutan