Béda antarané révisi "Olahraga"

130 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (owahan)
 
[[Gambar:Aline and two others - Corrida 1500m feminino categoria T54 na Paralimpíada Rio 2016 - 29019276983.jpg|jmpl|Olahraga]]
 
== Prakata ==
'''Olahraga''' kuwe asale sekang kata '''Olah''' karo '''Raga''' sing maknane: '''Kagiatan kanggo ngelatih tubuh utawa raga''', ning jane maknane lewih luas, ora mung ragane sing dilatih uga [[Batin]].
7

besutan