Béda antarané révisi "Ondol singkong"

21 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q65209211
Tenger: Besutan punsel Besutan jaringan punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q65209211)
 
==Referensi==
{{Reflist}}
 
[[id:Ondol singkong]]
[[Kategori:Panganan Nang Banyumas]]
15.458

besutan