Béda antarané révisi "Chili"

59 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nggawé kaca mawa "Chili yakuwe negara nang benua amerika kidul. id:Chili"
(Nggawé kaca mawa "Chili yakuwe negara nang benua amerika kidul. id:Chili")
(Ora ana béda)