Béda antarané révisi "Quito"

14 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2900
(Nggawé kaca mawa "Quito Yakuwe ibukota negara Ekuador. id:Quito")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q2900)
Quito Yakuwe ibukota negara Ekuador.
 
[[id:Quito]]
15.466

besutan