Peru: Béda antarané révisi

25 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q419
(Nggawé kaca mawa "Peru Yakuwe negara nang benua amerika kidul. id:Peru en:Peru")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q419)
Peru Yakuwe negara nang benua amerika kidul.
 
[[id:Peru]]
[[en:Peru]]
15.476

besutan