Béda antarané révisi "Yunani"

52 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nggawé kaca mawa "Yunani yakuwe negara nang benua eropa id:Yunani"
(Nggawé kaca mawa "Yunani yakuwe negara nang benua eropa id:Yunani")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
(Ora ana béda)