Béda antarané révisi "Mesir"

14 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q79
(Nggawé kaca mawa "Mesir Yakuwe negara nang benua Afrika ambane 1.042.685 km lan gunggung menungsane ana 101.542.698 juta wong taun 2020. id:Mesir")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q79)
 
Mesir Yakuwe negara nang benua Afrika ambane 1.042.685 km lan gunggung menungsane ana 101.542.698 juta wong taun 2020.
 
[[id:Mesir]]
15.464

besutan