Béda antarané révisi "Laut Kaspia"

20 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q5484
(Nggawé kaca mawa "Laut Kaspia yakuwe danau nang watesan benua asia lan eropa id:Laut Kaspia")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q5484)
 
Laut Kaspia yakuwe danau nang watesan benua asia lan eropa
 
[[id:Laut Kaspia]]
15.464

besutan