Béda antarané révisi "Sungai Ural"

20 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q80240
(Nggawé kaca mawa "Sungai ural yakuwe kali sing ana nang rusia. kali kiye misahna benua asia lan eropa id:Sungai Ural")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q80240)
 
Sungai ural yakuwe kali sing ana nang rusia. kali kiye misahna benua asia lan eropa
 
[[id:Sungai Ural]]
15.464

besutan