Béda antarané révisi "Yunani"

15 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q41
(Nggawé kaca mawa "Yunani yakuwe negara nang benua eropa id:Yunani")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q41)
 
Yunani yakuwe negara nang benua eropa
 
[[id:Yunani]]
15.464

besutan