Béda antarané révisi "Serbia"

15 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q403
(Nggawé kaca mawa "Serbia Yakuwe negara nang benua eropa id:Serbia")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q403)
 
Serbia Yakuwe negara nang benua eropa
 
[[id:Serbia]]
15.464

besutan