Béda antarané révisi "San Marino"

19 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q238
(Nggawé kaca mawa "San marino Yakuwe negara nang benua eropa id:San marino")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q238)
 
San marino Yakuwe negara nang benua eropa
 
[[id:San marino]]
15.464

besutan