Béda antarané révisi "Montenegro"

19 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q236
(Nggawé kaca mawa "Montenegro Yakuwe negara nang benua eropa. id:Montenegro")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q236)
 
Montenegro Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Montenegro]]
15.464

besutan