Béda antarané révisi "Monako"

15 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q235
(Nggawé kaca mawa "Monako Yakuwe negara nang benua eropa. id:Monako")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q235)
 
Monako Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Monako]]
15.464

besutan