Béda antarané révisi "Estonia"

16 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q191
(Nggawé kaca mawa "Estonia Yakuwe negara nang benua eropa. id:Estonia")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q191)
 
Estonia Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Estonia]]
15.464

besutan