Béda antarané révisi "Ceko"

13 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q213
(Nggawé kaca mawa "Ceko Yakuwe negara nang benua eropa. id:Ceko")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q213)
 
Ceko Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Ceko]]
15.464

besutan