Béda antarané révisi "Bulgaria"

17 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q219
(Nggawé kaca mawa "Bulgaria Yakuwe negara nang benua eropa. id:Bulgaria")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q219)
 
Bulgaria Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Bulgaria]]
15.464

besutan