Béda antarané révisi "Andorra"

15 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q228
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q228)
 
Andorra yakuwe negara nang benua eropa.
[[id:Andorra]]
15.464

besutan