Béda antarané révisi "Karesidenan Banyumas"

28 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q12489636
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q12489636)
 
==Referensi==
{{Reflist}}
[[id:Karesidenan Banyumas]]
15.464

besutan