Béda antarané révisi "Belanda"

16 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "Belanda Yakuwe negara nang benua eropa, gunggung wonge ana 17.865.852 wong taun 2020. id:Belanda")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (wikidata interwiki)
 
Belanda Yakuwe negara nang benua eropa, gunggung wonge ana 17.865.852 wong taun 2020.
 
[[id:Belanda]]
16.093

besutan