Béda antarané révisi "Chili"

14 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "Chili yakuwe negara nang benua amerika kidul. id:Chili")
 
c (wikidata interwiki)
Chili yakuwe negara nang benua amerika kidul.
 
[[id:Chili]]
16.093

besutan