Béda antarané révisi "Cina"

14 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "China Yakuwe negara nang benua asia iring wetan, ambane 9.585.965 juta km² lan gunggung menungsane 1.424.856.870 milyar wong tahun 2020. Ibukota negarane Beijing. Kota sing p...")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (wikidata interwiki)
 
China Yakuwe negara nang benua asia iring wetan, ambane 9.585.965 juta km² lan gunggung menungsane 1.424.856.870 milyar wong tahun 2020. Ibukota negarane Beijing. Kota sing paling gede yakuwe kota Shanghai
 
[[id:China]]
16.093

besutan