Béda antarané révisi "Dialek Banyuwangi"

20 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
c (wikidata interwiki)
 
:sir siran ambi gandangan
:gendhing asli banyuwangian
[[id:Bahasa Osing]]
16.093

besutan