Béda antarané révisi "Karibia"

15 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "Karibia Yakuwe Kepuloan nang benua amerika. id:Karibia")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (wikidata interwiki)
Karibia Yakuwe Kepuloan nang benua amerika.
[[id:Karibia]]
16.093

besutan