Béda antarané révisi "Swiss"

14 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "Swiss Yakuwe negara nang benua eropa id:Swiss")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (wikidata interwiki)
Swiss Yakuwe negara nang benua eropa
 
[[id:Swiss]]
16.093

besutan