Béda antarané révisi "Timor-Leste"

20 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "Timor Leste Yakuwe negara nang benua asia iring kidul-wetan , amba negara kiye 15.452 km², gunggung menungsane ana 1.328.858 juta Menungsa tahun 2020. id:Timor Leste")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (wikidata interwiki)
 
Timor Leste Yakuwe negara nang benua asia iring kidul-wetan , amba negara kiye 15.452 km², gunggung menungsane ana 1.328.858 juta Menungsa tahun 2020.
 
[[id:Timor Leste]]
16.093

besutan