Béda antarané révisi "Uni Eropa"

17 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(Nggawé kaca mawa "Uni Eropa yakuwe kerja sama negara-negara nang benua eropa. id:Uni Eropa")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (wikidata interwiki)
Uni Eropa yakuwe kerja sama negara-negara nang benua eropa.
[[id:Uni Eropa]]
16.093

besutan