Béda antarané révisi "1969"

31 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 168 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2485 (translate me))
c
 
== Prastawa ==
* 1 September - [[Muammar Al Gaddafi]] dadi Pemimpin tertinggi nang Libya.
== Kelairan ==
*
 
== Seda ==
*
338

besutan