Béda antarané révisi "Kota Banjar"

20 bèt wis dibusak ,  5 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q10391
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q10391)
 
}}
'''Kota Banjar''' Yakuwe salah siji kota sing ana nang Propinsi Jawa Kulon, Indonesia.
 
[[id:Kota Banjar]]
15.464

besutan