Mesir: Béda antarané révisi

57 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
[[Gambar:Flag of Egypt.svg|jmpl|Mesir]]
'''Mesir''' ({{lang-ar|'''جمهورية مصر العربية'''}}) Yakuwe negara nang benua [[Afrika]] lan [[Asia]] ambane 1.042.685 km lan gunggung menungsane ana 101.542.698 juta wong taun 2020.
Naraguna anonim